Μάρμαρα Πηλιάτη AEBE
Εξόρυξη - Κοπή - Πώληση Μαρμάρου Στύρα Εύβοιας
 

 
 

Αγαπάμε το διακοσμητικό μάρμαρο Cipollino. Η δραστηριότητα με το μάρμαρο αποτελεί την ιστορία της οικογένειας μας. Το πάθος για το μάρμαρο και τα αισθητικά αποτελέσματα της επεξεργασίας του είναι κομμάτι της εμπειρίας μας, του εαυτού μας, της ταυτότητας μας, του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντός μας.

Χρωματική ποικιλία, πολυμορφία, εναλλαγές, αντοχή στο χρόνο, έμπνευση, επαφή με τη γη, από όπου προέρχεται το μάρμαρο αλλά και εμείς οι ίδιοι, είναι έννοιες με τις οποίες μεγαλώσαμε και διαμορφωθήκαμε ως άνθρωποι. Αυτά καθόρισαν τις αξίες μας. Τιμιότητα, εργατικότητα, απλότητα, ειλικρίνεια, τόλμη, δύναμη αλλά και ευαλωτότητα, ομαδικότητα, μοίρασμα, κατανόηση, αποδοχή της διαφορετικότητας. Καλώς ήλθατε στον ιστότοπό μας. Καλώς ήλθατε στον κόσμο μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
CIPOLLINO
Μια Φυσική Αισθητική Πληρότητα
 
 
Cipollino cross cut Green Open Book
Cipollino Green Cross Cut
Cipollino Gray Green Vein Cut Open Book
Cipollino Green Cross Cut
Cipollino green
Cipollino Green Open Book
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η εταιρεία μας ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΗΛΙΑΤΗ ΑΕΒΕ εδρεύει στην Στύρα Ευβοίας και δραστηριοποιείται με την εξόρυξη, κοπή και πώληση μαρμάρου Cipollino, τρεις ολόκληρες γενιές και εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα και όλες τις χώρες του κόσμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΑΣ

Το μάρμαρο Cipollino μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους (σκάλες, δάπεδα, τοίχοι, κατώφλια, πόρτες, περβάζια παραθύρων, κολόνες, μαρμάρινη επένδυση.).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δημιουργούμε όλα τα φινιρίσματα, τα μεγέθη και το πάχος που επιθυμείτε και διανέμουμε σε όλη την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ